facebook  youtube  twitter  instagram 19/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Α μπε, μπα μπλόν [ΣΧΛ]

Δημοσιεύθηκε από: Αναγνώστης  15/12/2019 12:08:12
Α μπε, μπα μπλόν [ΣΧΛ]
Με αφορμή την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΝΑΚΑΠ, διαπίστωσα την προσπάθεια κομματικοποίησης της εταιρείας. Μια συνταγή που και στο παρελθόν απέτυχε παταγωδώς όταν εξελέγη πρόεδρος της εταιρείας ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου και όχι ο Δήμαρχος Καλαμπάκας...

Σήμερα πάλι έγινε προσπάθεια να βρεθεί στην απ' έξω ο μεγαλομέτοχος Δήμος Μετεώρων!!

Ο δήμος που παρέχει στέγη στην εταιρεία έναντι του ευτελούς ενοικίου των 600 ευρώ τον μήνα, που στην ουσία είναι το ηλεκτρικό ρεύμα της ΚΕΝΑΚΑΠ που πληρώνει ο δήμος! Ένα αποτέλεσμα που μελλοντικά θα ζημίωνε την εταιρεία. Μια τακτική, που θα εμπόδιζε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Μια τακτική που θα εμπόδιζε την μελλοντική συνεργασία της εταιρείας με τον δήμο Μετέωρων για τη διεκδίκηση προγραμμάτων.

Τακτικές, αλισβερίσια και καπρίτσια δεν παράγουν ανάπτυξη, ούτε όμως και «φτιάχνουν αντιπολίτευση» κύριοι. Τον άχαρο ρόλο να «πλασάρει» το σενάριο της συγκυβέρνησης φαίνεται πως ανέλαβε ο κ. Ι. Μπουτίνας. Ο «πολιτικός λαγός» από την Πύλη μετά τον θόρυβο που προκάλεσε, ξαναμπήκε στην φωλιά του. Φθηνοί επικοινωνιακοί τακτικισμοί πολιτικού θεάτρου, με σκοπό τον εντυπωσιασμό του κοινού.

Όμως εκείνο που χρειαζόμαστε σήμερα δεν είναι ούτε να πανηγυρίσουμε που γλιτώσαμε από τα χειρότερα, αλλά να δούμε την ουσία. Εκείνος που λόγω της θέσης του θα πηγαίνει παρακάτω θα είναι ο δήμαρχος και όχι ο αρχηγός της αντιπολίτευσης. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

ΟΧΙάς



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια
Προσθήκη σχολίου
Εκ-λογικος (15/12/2019 8:44:08 μμ):

Εγω ξερω οτι οσοι απαντουν με ερωτηση,απλως μασανε τα λογια τους.Αν θες απαντησε σε αυτο που εθεσα και μετα ρωτα ο,τι θες.
Αναμενοντας...


ΟΧΙάς (15/12/2019 7:47:58 μμ):

Αυτό κατάλαβες από όλο το κείμενο Εκ-λογικος.


Εκ-λογικος (15/12/2019 4:36:16 μμ):

Εσυ δεν κατηγορουσες καποιους οτι δεν δεχονται την ηττα μετα απο δημοκρατικες διαδικασιες?κωλοτουμπα τωρα?μονα ζυγα θκα μας?


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
2Q015
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ