facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




9ο Summer Camp - Επανήλθε δριμύτερη η καλοκαιρινή αθλητική διοργάνωση της WKB Hellas [292 φώτος - 1η μέρα]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  25/06/2022 10:56:12
9ο Summer Camp - Επανήλθε δριμύτερη η καλοκαιρινή αθλητική διοργάνωση της WKB Hellas [292 φώτος - 1η μέρα]

Επανήλθε δριμύτερη η καλοκαιρινή αθλητική διοργάνωση της μεγάλης οικογένειας της WKB Hellas. Το 9ο Summer Camp της World Kyokushin Budokai Hellas έχαιρε τόσο της σημαντικής συμμετοχής αθλητών, όσο και της παρουσίας διακεκριμένων ανθρώπων του αθλητισμού.

Πρόκειται για μια διοργάνωση που (όπως και η αντίστοιχη χειμερινή) αποσκοπεί πρωτίστως στην αποκόμιση πολύτιμών εμπειριών από μέρους των συμμετεχόντων, καθώς και σημαντικών οφελών για την περαιτέρω πορεία τους στις πολεμικές τέχνες.

ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Για άλλη μια χρονιά επελέγησαν οι Νέοι Πόροι και η τεράστια παραλία που εκτείνεται στις ακτές της Πιερίας για να φιλοξενήσει το τριήμερο 17-18-19 Ιουνίου 2022 το 9ο Summer Camp της WKB Hellas.

Συνολικά στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμμετείχαν οι: Kancho Pedro Roiz - 8 dan (Ισπανία), Shihan Daniel Sanchez - 6 dan (Ισπανία), Shihan Mohamed Belazghem - 5 dan (Ισπανία), Shihan Agustin Alcazar - 5 dan (Ισπανία), Shihan Ιωάννης Παπαπούλιος - 5 dan (Ελλάδα)

Την Παρασκευή 17/6, πρώτη μέρα της διοργάνωσης, η αποστολή κατευθύνθηκε σε επιχείρηση ενοικιαζόμενων δωματίων που θα κατέλυε τις επόμενες ημέρες, προκειμένου, στον ελεύθερο χρόνο πριν την πρώτη προπόνηση, να τακτοποιηθεί στα δωμάτια. Ακολούθως οι αθλητές πέραν του αερόβιου προγράμματος που περιλάμβανε τρέξιμο στην ύπαιθρο και διατάσεις, προέβησαν σε ασκησιολόγιο για τη βελτίωση των τεχνικών των πολεμικών τεχνών που διδάσκονται.

Το Σάββατο 18/6, το πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση (πρωί στην παραλία & απόγευμα σε γήπεδο της περιοχής). Ο πάντα ευρηματικός Kancho Pedro Roiz έδινε στις προπονήσεις εκπαιδευτικό και παραστατικό χαρακτήρα, γεγονός που ενθουσίασε και προκάλεσε το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων αθλητών. Το προπονητικό πρόγραμμα έδωσε βάση στη δύναμη, την ταχύτητα και στην τεχνική των χτυπημάτων, λακτισμάτων και ρίψεων των kihon και katas.

Η τρίτη και τελευταία μέρα του Summer Camp (Κυριακή 19/6) ξεκίνησε με πρωινή προπόνηση για να ακολουθήσουν οι εξετάσεις μαύρων ζωνών.

Οι εξεταζόμενοι αθλητές τα πήγαν πάρα πολύ καλά τόσο στην ύλη του budokai, στο παραδοσιακό kyokushin και στο αγωνιστικό knock down, όσο και σε τεχνικές jiu jitsu, στην σωστή εκτέλεση των kihon και katas, αλλά και στην εκτέλεση των fights.

Το βράδυ της Κυριακής ακολούθησε το καθιερωμένο Sayonara Party κατά τη διάρκεια του οποίου απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής στους αθλητές, τιμητικές πλακέτες σε όσους συνέβαλαν με τον τρόπο τους στην επιτυχή διοργάνωση της αθλητικής συνάντησής, και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ο Branch Chief της WKB Hellas Shihan Παπαπούλιος Ιωάννης συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες για τις επιδόσεις τους, για το ζήλο, την υπομονή και επιμονή τους στο να εκτελέσουν πιστά το ομολογουμένως απαιτητικό και επίπονο προπονητικό πρόγραμμα, και ευχαριστεί:

• τους γονείς των αθλητών που στηρίζουν έμπρακτα το θεσμό του Summer Camp, αρκετοί από τους οποίους παρακολούθησαν από κοντά τις προπονήσεις των παιδιών τους,

• τους συμμετέχοντες αθλητές για την άψογη συμπεριφορά και την άρτια αθλητική εμφάνισή τους, το ήθος και τη συνέπειά τους, κυρίως δε τους αθλητές που συμμετείχαν στην εξεταστική διαδικασία μαύρων ζωνών,

Εκ μέρους της διοργανώτριας WKB Hellas, ο Branch Chief της WKB Hellas ευχαριστεί θερμά:

• τον Ισπανό Πρόεδρο της World Kyokushin Budokai, Kancho Pedro Roiz - 8 dan που αποδέχθηκε και φέτος την πρόσκληση να παραστεί και να ηγηθεί του προπονητικού προγράμματος της διοργάνωσης,

• τους προσκεκλημένους δασκάλους από την Ισπανία: Shihan Daniel Sanchez - 6 dan, Shihan Mohamed Belazghem - 5 dan, Shihan Agustin Alcazar - 5 dan, οι οποίοι με την παρουσία τους συνέβαλαν στο να αποκομίσουν οι αθλητές της WKB Hellas πλούσιες και σημαντικές εμπειρίες, χρήσιμες σΆ αυτό το ωραίο αθλητικό ταξίδι της ζωής τους,

• τους Sensei Ιωαννίδη Κωσταντίνο, Γιάννη Γκλάρα, Στεφανία Γκλάρα και τους Sempai Θωμαή Λαιμοδέτη, Ταξιάρχη Δωρούση, Αντώνη Ντάπα, Νίκο Βλαχάβα και Μάριο Μάνδρα, που με την άρτια κατάρτισή τους συνέδραμαν τα μέγιστα στο εκπαιδευτικό κομμάτι του camp

• την Πρόεδρο της Κοινότητας Νέων Πόρων, Μαρία Μπουζιώτα για τη συμβολή της στην υλοποίηση της διοργάνωσης

• την καθηγήτρια ισπανικών Ιωάννα Τέγου για την πολύτιμη βοήθειά της στην επικοινωνία και διερμηνεία με τους φιλοξενουμένους

• τους επιχειρήσεις - χορηγούς της εκδήλωσης: café EXTREME – Σάκης Μανώλας (Ν. Πόροι) και «MAMA MIA coffee & pies» - Λεωνίδας Τσακνής (Καλαμπάκα), η συνδρομή και συμβολή των οποίων ήταν καθοριστική για την υλοποίηση της διοργάνωσης

• το Γραφείο Γενικού Τουρισμού TSIATSIOS TOURS (Τσιάτσιος Νεκτάριος Α.) για τις άψογες υπηρεσίες κατά τις μετακινήσεις των συμμετεχόντων στη διοργάνωση.

Ένα μεγάλο «OSU» σε όλους !!!

Καλό Καλοκαίρι!

Λόγω του μεγάλου αριθμού των φωτογραφιών ακολουθούν 2ο και 3ο μέρος με υλικό από τη 2η και 3ημέρα αντιστοίχως



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
VHQSE
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ