facebook  youtube  twitter  instagram 16/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



5o Φιλικό Enduro Μετεώρων «Σταμούλης Φάλλας» - 03/04/2022

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  16/03/2022 09:10:50
5o Φιλικό Enduro Μετεώρων «Σταμούλης Φάλλας» - 03/04/2022

5o Φιλικό Enduro Μετεώρων «Σταμούλης Φάλλας» - 03/04/2022
Δυναμικό “Come back” μετά από 4 χρ… +2 Covid-19 = εεε ΕΞΙ χρόνια ...!!!!!

Ήταν όλα έτοιμα για τις 29/3/2020 ...!!! αλλά «λογαριάσαμε» χωρίς τον Covid-19. Τα σχέδια μπήκαν στον πάγο για 2 χρόνια. Τα μονοπάτια μας όλη αυτή την περίοδο συντηρούταν για υποδεχτούν, όταν θα ήταν και πάλι εφικτό, όλους ΜΑΣ. Έφτασε λοιπόν η ώρα..

Την Κυριακή 03 Απριλίου 2022 η ΜΟ.ΛΕ. Καλαμπάκας, καλεί όλους τους φίλους του Enduro στο 5ο «Φιλικό» Εnduro Μετεώρων “ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΦΑΛΛΑΣ”, σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για Enduro στην Ελλάδα.

Με το αστείρευτο μεράκι των μελών της ΜΟ.ΛΕ.Κ δημιουργήθηκε μια διαδρομή 75 χιλιόμετρων με «εντουράδικα» μονοπάτια σε ποσοστό πάνω από το 90 % της διαδρομής. Σε όλο το μήκος της αποτελείται από εναλλάξ γρήγορα και τεχνικά περάσματα με πλήρη σήμανση και υποστήριξη από αναβάτες της διοργάνωσης (σκούπες) και θα ικανοποιήσει τόσο τον έμπειρο όσο και τον χομπίστα αναβάτη. Θα περιηγηθούμε σε κάθε τύπου τερρέν Enduro με φόντο τους βράχους των Μετεώρων. Η διαδρομή είναι σηματοδοτημένη με κορδέλα και σήματα enduro καθώς και με χιλιομετρικές ενδείξεις (ανά 10 χλμ.) .

Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 03 Απριλίου 2022 και ώρα 10:30 από το Γήπεδο του Καστρακίου στο 5ο χλμ. Ε.Ο Καλαμπάκας – Ιωαννίνων (πλησίον Στρατοπέδου Π.Α.Π) όπου θα λειτουργεί και η γραμματεία της οργάνωσης. (GPS: 39°43'47.2"N 21°35'55.4"E).

Ο ανεφοδιασμός θα γίνει στο 48 χλμ. της διαδρομής και λόγω του μήκους της διαδρομής αλλά και της μορφολογίας της, είναι πιθανόν απαραίτητος τόσο για τις δίχρονες όσο και για τις τετράχρονες μοτοσυκλέτες. Τα δοχεία καυσίμου πρέπει να παραδοθούν στην γραμματεία έως τις 10:20 για να μεταφερθούν στο σημείο του ανεφοδιασμού.

Στο σημείο θα υπάρχει και ο απαραίτητος «Ανεφοδιασμός» των αναβατών με την προσφορά προγεύματος. (Tip: Από το σημείο του ανεφοδιασμού μπορεί να γίνει και η επιστροφή στο σημείο εκκίνησης μιας και η απόσταση μεταξύ τους είναι μόλις 2 χλμ.)

Ο τερματισμός της διαδρομής των 75 χλμ. είναι ίδιος με το σημείο εκκίνησης.

Η πόλη της Καλαμπάκας, με την πληθώρα των καταλυμάτων που διαθέτει, μπορεί να φιλοξενήσει τους φίλους - συμμετέχοντες που θα θελήσουν να διανυκτερεύσουν στην πόλη μας από το Σάββατο. Σε αυτούς προσφέρεται και η δυνατότητα του ΔΩΡΕΑΝ φυλασσόμενου parking, των μοτοσυκλετών, των trailer καθώς και οποιουδήποτε οχήματος (Κλούβα, Φορτηγό, κ.τ.λ.). Ο χώρος είναι το parking στην περιοχή της Δημοτικής Αγοράς και θα είναι ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΟ από εταιρία Security. Θα λειτουργήσει από το Σάββατο 02/04 στις 12:00 το μεσημέρι έως και την Κυριακή 03/04 10:00 το πρωί. Στο ίδιο σημείο, το Σάββατο από τις 12 το μεσημέρι και έως αργά το απόγευμα θα υπάρχει και η γραμματεία της εκδήλωσης για την διευθέτηση των δηλώσεων συμμετοχής (για όσους το επιθυμούν).

*** Το σωματείο δεν θα δημοσιεύσει λίστα με προτεινόμενα καταλύματα. Ο κάθε επισκέπτης είναι ελεύθερος να επιλέξει το κατάλυμα της αρεσκείας του χωρίς κανένα προβληματισμό για την ασφάλεια της μοτοσυκλέτας ή του Trailer.

Το Δ.Σ της ΜΟ.ΛΕ.Κ. με ομόφωνη απόφαση του αλλά και με την σύμφωνη γνώμη των μελών και της οικογενείας αποφάσισε, ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης, να δώσει το όνομα του αδικοχαμένου Σταμούλη Φάλλα στο 5ο Εnduro Μετεώρων. Ενός ανθρώπου που ήταν από τους εμπνευστές της δημιουργίας, ιδρυτικό μέλος και 1ος πρόεδρος του σωματείου. Πρωτεργάτης του μοτοσυκλετισμού στην πόλη μας έκανε το όνειρο του πραγματικότητα δημιουργώντας με μια παρέα φίλων την ΜΟ.ΛΕ.Κ. το 1999. Με ενέργειες του το 2003 το σωματείο γίνεται αθλητικό και ιδρυτικό μέλος στην Αθλητική ΜΟΤ.Ο.Ε. Ενεργός μοτοσυκλετιστής αλλά και πολίτης άφησε πίσω του μια μεγάλη παρακαταθήκη την οποία και οφείλουμε να συνεχίζουμε.

Η συμμετοχή ανέρχεται σε 15 ευρώ με αναμνηστικό Μπλουζάκι.

Σας  περιμένουμε όλους!

Περισσότερες πληροφορίες:


Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 6947990803, 6946412357

Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας ΜΟ.ΛΕ.Κ.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
G6BDO
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ