27/6/2022

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: 43.710 ¤ δώρο στους… εργολάβους από τη Δημοτική Αρχή Αλέκου; [ΣΧΛ]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  10/03/2022 19:13:01

Τα όσα διαδραματίζονται εδώ και καιρό στο Δήμο Μετεώρων δεν έχουν προηγούμενο, ωστόσο η Δημοτική Αρχή του κ. Θοδωρή Αλέκου μας εκπλήσσει δυσάρεστα καθημερινά.

Με έκπληξη είδαμε να συντάσσει διαγωνισμό στις 19 Ιανουαρίου 2022 για την αποκομιδή των απορριμμάτων από εργολάβο από τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας, με προϋπολογισμό αυξημένο σε σχέση με πέρυσι… 43.710 ¤!... Και ο διαγωνισμός πέρασε από την Οικονομική Επιτροπή με τις ψήφους της παράταξής του και του εκπροσώπου και επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Γιάννη Παπαμιχαήλ.

Στα εύλογα ερωτήματά μας -τα οποία έθεσε ακόμη και ο επί δυόμισι χρόνια αντιδήμαρχος του κ. Αλέκου- η απάντηση του αρμοδίου αντιδημάρχου κ. Βασίλη Τσίκαρη ήταν ότι… «του είπε ο εργολάβος ότι αυξήθηκαν οι τιμές των καυσίμων»!

Αν δεν είχαμε να κάνουμε με τα χρήματα των συνδημοτών μας οι οποίοι περνάνε μια δύσκολη περίοδο παλεύοντας με το πρωτοφανές κύμα ακρίβειας θα γελούσαμε. Ωστόσο εδώ η κατάσταση ξεφεύγει.

«Τους είπε ο εργολάβος ότι αυξήθηκαν τα καύσιμα»!... Στις 19 Ιανουαρίου που συντάχθηκε ο διαγωνισμός δεν είχαν αυξηθεί τα καύσιμα, υπενθυμίζουμε. Κι ακόμη και έτσι να ήταν προσαρμόζουμε τους διαγωνισμούς του Δήμου ανάλογα με τα συμφέροντα των εργολάβων ή των πολιτών; 

Να μας πουν ποια συμφέροντα εξυπηρετούν οι κύριοι της Δημοτικής Αρχής, καθώς και οι λοιποί αιρετοί που τους στηρίζουν με την ψήφο τους.

Να μας πουν ποιος συνέταξε αυτό το διαγωνισμό και τι έλαβε υπΆ όψιν εκτός από τις απαιτήσεις του εργολάβου για αύξηση 43.710 ¤.

Ως «Δύναμη Ευθύνης» είμαστε και παραμένουμε εδώ και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν μα κανέναν να κατασπαταλήσει το δημόσιο χρήμα και τον ιδρώτα των Καλαμπακιωτών.

Συνολικός προϋπολογισμός εργασιών:
470.108,80 (2021)
513.818,80 (2022)
Σχόλια
Προσθήκη σχολίου
Αχ καλαμπακα (10/3/2022 9:21:02 μμ):

2¤ το πετρέλαιο σήμερα κ ποιος ξέρει που θα φτάσει.Με π@@##@ς δεν βάφονται αυγά. Επίσημα θα μας απαντήσει κανείς; Ο λαλιστατος προϊστάμενος;
Ο όλα καλά κ ωραία δήμαρχος;
Μόνο τους ανθρώπους που πάνε για το μεροκάματο μάθαμε να κατηγορουμε.Αναλαβετε τις ευθύνες σας επιτέλους κ ενημερώστε τους δημότες.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
7E560
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ