facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




4 απλά τρικ μακιγιάζ από τους ειδικούς που θα κάνουν το βλέμμα σου να ξεχωρίζει.

Δημοσιεύθηκε από: Συνεργάτης Ρ. Ο.  29/08/2012 16:05:07
4 απλά τρικ μακιγιάζ από τους ειδικούς που θα κάνουν το βλέμμα σου να ξεχωρίζει.

Ανάλογα με τις ανάγκες σου και τη διάθεσή σου οι παρακάτω συμβουλές από ειδικούς του μακιγιάζ θα σε βοηθήσουν...

 

 

 

 

 

 

 

...να αποκτήσεις ένα ξεχωριστό βλέμμα.

 

1) Για απαλό και σέξι βλέμμα η Mally Roncal, μακιγιέζ διασημοτήτων, συμβουλεύει: «Αν θέλεις έντονο βλέμμα, αλλά όχι πολύ βαρύ, σχημάτισε την επάνω γραμμή των βλεφαρίδων με μαύρο eyeliner και την κάτω με καφέ. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα κόλπα του μακιγιάζ μου για όμορφα, απαλά μάτια!»

 

2) Για να μεγαλώσεις τα μικρά μάτια σου η Candice Sabatini, διευθύντρια σύνταξης της BeautyNewsNYC.com, συμβουλεύει: «Πάρε ένα λευκό μολύβι ματιών και κάνε μια γραμμή στο εσωτερικό χείλος του κάτω βλεφάρου σου. Αυτό κάνει πραγματικά τα μικρά (και όχι μόνο) μάτια να ξεχωρίζουν! Κοιτά τις παλιές ασπρόμαυρες φωτογραφίες από τις σταρ του σινεμά της δεκαετίας του '30 και του '40, όπως η Marlene Dietrich. Θα δεις ότι το ίδιο κόλπο εφάρμοζαν και αυτές. Επιπλέον, εάν τα μάτια σου είναι κοντά το ένα στο άλλο, χρησιμοποίησε το λευκό μολύβι και στην εσωτερική γωνία των ματιών. Αυτό θα τα κάνει να δείχνουν πιο μακριά».


 

3) Για να γεμίσεις τα λεπτά φρύδια η Lauren Fanuzzi, γκουρού ομορφιάς και καλλιτεχνική διευθύντρια, συμβουλεύει: «Αν έχεις λεπτά φρύδια, χρησιμοποίησε αρχικά ένα μολύβι που θα είναι λίγο πιο ανοιχτόχρωμο από το φυσικό χρώμα των φρυδιών σου, προκειμένου να τους δώσεις μορφή, στη συνέχεια συμπλήρωσε τα κενά με μια σκιά φρυδιών κοντά στο φυσικό χρώμα των μαλλιών σου χρησιμοποιώντας ένα λεπτό πινέλο. Τέλος, χρησιμοποίησε ένα τζελ φρυδιών που θα σταθεροποιήσει τη σκιά».

 

4) Κάνε τη μάσκαρα να πιάσει τόπο! Η Wendy Toth, αρχισυντάκτρια του Digital Works @NBCU συμβουλεύει: «Κάνε μια μάσκαρα των 5€ να έχει τα αποτελέσματα μιας μάσκαρα αξίας 30€ κρατώντας με το ένα χέρι μια επαγγελματική κάρτα (εναλλακτικά ένα κομμάτι χαρτόνι) κατά μήκος των βλεφαρίδων σου από την εσωτερική μέχρι εξωτερική γωνία, καθώς με το άλλο χέρι βάζεις με το βουρτσάκι μάσκαρα. Με αυτό τον τρόπο οι βλεφαρίδες σου δεν θα λυγίζουν την ώρα που τις βάφεις, αφού θα βρίσκουν αντίσταση στην κάρτα και έτσι η μάσκαρα θα πάει και σε όλες τις βλεφαρίδες, μικρές ή μεγάλες, και σε όλο το μήκος τους».

 



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
6C45Y
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ