21/9/2023
 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  


  

  
 

 

 





36η Ετήσια Βασιλόπιτα Χορευτικού Ομίλου Καλαμπάκας «ΜΕΤΕΩΡΑ» του Δήμου Μετεώρων

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  25/01/2023 10:08:38
φώτο αρχείου

Την προσεχή Κυριακή 29 Ιανουαρίου ώρα 1 το μεσημέρι τα μέλη του Χορευτικού Ομίλου Καλαμπάκας «ΜΕΤΕΩΡΑ» του Δήμου Μετεώρων θα κόψουνε την 36η βασιλόπιτα, στην κοσμική ταβέρνα «ΔΙΑΣ» στην Καλαμπάκα.

Στην εκδήλωση καλέστηκε να παραστεί και να ευλογήσει ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητος, φυσικά από την Δημοτική αρχή θα παραστεί ο Δήμαρχος Θοδωρής Αλέκος συνοδευόμενος από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου Μετεώρων.

Η προσφορά του Χορευτικού Ομίλου «ΜΕΤΕΩΡΑ» στα πολιτιστικά δρώμενα της Καλαμπάκας, στο πανελλήνιο, αλλά και εκτός Ελλάδας, υπήρξε πάντα ουσιαστική με στόχο τη διατήρηση της πολιτισμικής μας ταυτότητας και ταυτόχρονα την προβολή και ανάδειξη του πολιτισμού της Καλαμπάκας και της ευρύτερης περιοχής μας.

1987 - 2023
36 συναπτά έτη Παρουσίας - Δράσης - Προσφοράς - Δημιουργίας!



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
5BK5X
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


































































 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ