Με τη συμμετοχή 180 και παραπάνω αθλητών, υπό την επίβλεψη διακεκριμένων διεθνών προπονητών σε ένα άκρως χειμερινό τοπίο, το 11ο WINTER CAMP της WKB Hellas δικαίως μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο πετυχημένα events της οργάνωσης έως τώρα.
Ως διοργανωτής είμαι ιδιαίτερα περήφανος που τόσοι αθλητές αποδέχθηκαν το κάλεσμά μας και με την ενεργή συμμετοχή όλων, καταφέραμε να περάσουμε ένα μοναδικό τριήμερο γεμάτο εικόνες και εμπειρίες.
Ο καιρός μάς έκανε τη χάρη φέτος και χαρήκαμε ένα πραγματικά «winter» camp. Σκοπός αυτής της διοργάνωσης, εξάλλου, είναι οι αθλητές να εξοικειωθούν με το φυσικό χειμερινό περιβάλλον δοκιμάζοντας αντοχή, δύναμη και κυρίως να εργαστούν πάνω σε ζητήματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασής τους. Για αυτό το λόγο, θεωρώ το WINTER CAMP ως ένα από τα βασικά γεγονότα της χρονιάς, γιατί συνδέει τον αθλητισμό με το βουνό, τις πολεμικές τέχνες με τη φύση και χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω τη μεγάλη ανταπόκριση των αθλητών μας. Κυρίως όμως, χαίρομαι που τους δίνεται η ευκαιρία να προπονηθούν μαζί με καταξιωμένους προπονητές, κάτι το οποίο θα τους βοηθήσει αρκετά στη μελλοντική τους αθλητική πορεία.
Φέτος είχαμε την χαρά να έχουμε, φυσικά, για μια ακόμη φορά τον Kancho Pedro Roiz, αλλά και δύο σπουδαίους προπονητές από την Πολωνία, τον Shihan Pawel Juszczyk και την Sensei Agnieszka Winek. Τους υπερευχαριστώ για τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες που μοιράστηκαν μαζί μας και ευελπιστώ να τους έχουμε πάλι κοντά μας σύντομα και σε άλλες διοργανώσεις.
Επίσης, ευχαριστώ από καρδιάς, όσους στάθηκαν αρωγοί ώστε να πραγματοποιηθεί το σεμινάριό μας:
• τους δασκάλους Shihan Κωνσταντίνο Γαλλιό και Sensei Κωνσταντίνο Ιωαννίδη που πλαισίωσαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα,
τους χορηγούς:
• Φάρμα Μετέωρων Αλιάγας Δημήτρης για τις κρέμες που μας πρόσφερε,
• τους ιδιοκτήτες σαλέ Περτουλίου Χρήστο & Βασίλη Αγορίτσα για τα ροφήματα και τα γλυκίσματα που μας πρόσφεραν,
• τον Δήμο Πύλης για την παραχώρηση του πολιτιστικού κέντρου Πύλης,
• τον ιδιοκτήτη του Ξενοδοχείου Παπαναστασίου κ. Δημήτρη Πρεκατέ &
• την καθηγήτρια Ισπανικών κα. Ιωάννα Τέγου για την πολύτιμη βοήθειά της στο κομμάτι της μετάφρασης
Επίσης, τους γονείς και φίλους που συνόδευσαν τους μικρούς μας fighters σε αυτό το σεμινάριο.
Τέλος, θα ήθελα να, ευχαριστήσω τους αθλητές και συμμετέχοντες από τα dojo Καλαμπάκας, Τρικάλων, Πύλης, Παλαμά, Αμυνταίου και Θεσσαλονίκης για τη συμμετοχή τους. Ο μεγάλος αριθμός και το δυναμικό «παρών» των αθλητών σε αυτό το WINTER CAMP αποδεικνύει την εμπιστοσύνη στις διοργανώσεις της WKB Hellas κάτι το οποίο με κάνει ιδιαίτερα ευγνώμονα, δίνοντάς μου το κίνητρο να προσφέρω ό,τι καλύτερο με σκοπό να αποκομίσουν οι αθλητές μας τις καλύτερες εμπειρίες.
Σκοπός ήταν να προπονηθούμε, να επιμορφωθούμε, να λάβουμε γνώση για όλα τα τεχνικά και εκπαιδευτικά ζητήματα που σχετίζονται με το άθλημά μας σε διεθνές επίπεδο με την καθοδήγηση εξαιρετικών δασκάλων, αλλά κυρίως να περάσουμε ένα συναρπαστικό τριήμερο. Και είμαι σίγουρος πως τα καταφέραμε όλα!
OSU
Branch Chief της WKB Hellas Shihan Παπαπούλιος Ιωάννης 5 dan 





















































































































































|