Ένας από τους πλέον γνωστούς σεφ στην Ελλάδα, ο Θεόδωρος Καραθανάσης γνωστός και ως σεφ του σαφράν μιας και έχει βαλθεί να κάνει γνωστό τον κρόκο (σαφράν) Κοζάνης στα πέρατα της οικουμένης, βρέθηκε αυτές τις μέρες στην περιοχή μας...
Από την επίσκεψη του ασφαλώς δεν μπορούσε να λείψει μία περιήγηση στα Μετέωρα και τις ιερές μονές (βλ. φώτο), αν και ο λόγος της έλευσής του ήταν καθαρά επαγγελματικός. Όπως μαθαίνουμε ο σεφ Θεόδωρος Καραθανάσης βρέθηκε στην πόλη μας με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γρηγόρη Αλεξίου ο οποίος ετοιμάζεται να προσφέρει ιδιαίτερες, δημιουργικές συνταγές και πιάτα-έκπληξη εμπνευσμένα από τον γνωστό σεφ, στο νέο του εστιατόριο στην Καλαμπάκα. Το όνομα αυτού «Βάλια Κάλντα» και βρίσκεται επί της Τρικάλων 91 (πρώην «Οινόπολις»). Προσεχώς περισσότερα...
|