19/6/2018

 

  

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

Κίνητρα για μετακίνηση εργαζομένων σε ΟΤΑ ορεινών και νησιωτικών περιοχών

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  17/07/2017 10:48:35

Ορεινοί δήμοι με πληθυσμό έως 30.000 κατοίκους και νησιωτικοί δήμοι με πληθυσμό μικρότερο των 18.000, καθώς και τα νομικά τους πρόσωπα αποκτούν το δικαίωμα παροχής κινήτρων μετακίνησης σ' αυτούς,...

εργαζομένων είτε στις δημοτικές υπηρεσίες, είτε σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες κοινωφελούς χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με διάταξη του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών για τους ΟΤΑ (άρθρο 32) δίνεται η δυνατότητα στην παραπάνω κατηγορία δήμων να παρέχουν δωρεάν σίτιση και κατάλληλο κατάλυμα διαμονής για τους υπαλλήλους τους, τους ιατρούς και νοσηλευτές του Κέντρου Υγείας, τους εκπαιδευτικούς και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, καθώς και για το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του ΕΚΑΒ, υπό την προϋπόθεση της ύπαρξης των ανάλογων πόρων.

Για την παροχή κάποιας ή κάποιων παροχών, το διάστημα ισχύος αυτών, απαιτείται να ληφθεί απόφαση από το οικείο Δημοτικό ή Διοικητικό Συμβούλιο αντίστοιχα, η οποία θα βεβαιώνει και την ύπαρξη των ανάλογων πόρων από την οικονομική υπηρεσία του ΟΤΑ.

Στη ρύθμιση αυτή δεν μπορούν να ενταχθούν κάτοικοι των περιοχών αυτών, ή οι σύζυγοί τους, ή τα ανήλικα τέκνα τους, οι οποίοι έχουν την πλήρη κυριότητα ή την επικαρπία κατοικίας. Ο υπολογισμός δε του πληθυσμού γίνεται σύμφωνα με τα στοιχεία του πραγματικού πληθυσμού της τελευταίας απογραφής της ΕΛΣΤΑΤ.

localit.gr
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
59347
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα
 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 


© 2012 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας