22/4/2018

 

  

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία 

 

Καταγγελία Μιχάλη Γαβρά για την Προϊσταμένη ΕΦΑ Τρικάλων - Στο πλαίσιο της δημόσιας συζήτησης για το ΠΔ για τις δράσεις στα Μετέωρα [έγγραφα] [ΣΧΛ]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  18/06/2017 22:40:51

Σε μια καταγγελία προς την Προϊσταμένη ΕΦΑ Τρικάλων, Κρυσταλλία Μαντζανά προχώρησε ο Μιχάλης Γαβράς, στο πλαίσιο τοποθέτησής του στην αποψινή δημόσια συζήτηση για τις απαγορεύσεις δράσεων στα Μετέωρα για το σχετικό σχέδιο ΠΔ...

Ειδικότερα όπως είπε πριν λίγες ημέρες κατήγγελλε στη Διεύθυνση Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων, τα εξής:

"Καλαμπάκα, 30/5/2017

Στις 20 Μαΐου 2017 3:00 μ.μ. απέστειλα από την ηλεκτρονική μου διεύθυνση (...) με ηλεκτρονική επιστολή στο email της υπηρεσίας σας (dbmm@culture.gr) και κοινοποίηση στην ΕΦΑ Τρικάλων (efatri@culture.gr), αναφορά με θέμα "Παράνομες Εργασίες στην περιοχή των ΜΕΤΕΩΡΩΝ".

Αυτό περιελάμβανε 3 επισυναπτόμενα αρχεία, την αναφορά μου με το τι έγινε ακριβώς και φωτογραφίες (α, α1), και 2 ακόμη αναφορές (...)

Στις 23 Μαΐου 2017 - 2:54 μ.μ. έλαβα στο email μου το επισυναπτόμενο (δ) από τον Πάτερ Πολύκαρπο Βενέτη, ο οποίος μου απαντά, ενώ δεν τον γνωρίζω και (εκ παραδρομής πιθανώς) διαπιστώνω ότι περιλαμβάνει το παραπάνω μου μήνυμα και τα 3 επισυναπτόμενα καθώς και ηλεκτρονικό μήνυμα με ημερομηνία 22 Μαΐου 2017 - 10:23 π.μ. και υπογραφή "Κρυσταλλία Ματζανά", η οποία είναι η Προϊσταμένη της ΕΦΑ Τρικάλων, προς 6 ηλεκτρονικές διευθύνσεις των μονών Μετεώρων, στο οποίο αναγράφει:

"Ευλογείτε,
σας αποστέλλω καταγγελία πολίτη για Μετέωρα προς ενημέρωσή σας... Πρέπει νάμαστε όλοι μας πολύ προσεκτικοί αυτό το διάστημα μέχρι να επικρατήσει νηνεμία και ησυχία...
Με του προσήκοντος σεβασμού,

Κρυσταλλία Μαντζανά"

Παρακαλώ να εξετάσετε διοικητικά και να με ενημερώσετε σχετικά, αν η ενέργεια αυτή της κ. Ματζανά να ενημερώνει 6 άτομα όχι για να ερευνήσει αν έχουν σχέση με τις παράνομες πράξεις που αναφέρω ή να τους ρωτήσει σχετικά αλλά για να είναι "να είναι προσεκτικοί ως ότου επικρατήσει νηνεμία και ησυχία" είναι συμβατή με τις αρμοδιότητές της και δεν αποτελεί παράβαση καθήκοντος.

Παρακαλώ επίσης να με ενημερώσετε αν η διαδικασία με την οποία η κ. Ματζανά μεταφέρει τα προσωπικά μου στοιχεία και τις επώνυμες αναφορές μου, σε δυνάμει υπεύθυνους για τις πράξεις έγινε με νόμιμο υπηρεσιακό τρόπο και συνάδει με τον υπαλληλικό κώδικα του κράτους".

Παραθέτουμε και τα σχετικά έγγραφα που επισυνάπτει με την παραπάνω καταγγελία του.

Σχόλια
Προσθήκη σχολίου
lykos (19/6/2017 5:08:05 μμ):

Νόμιζα ότι η Δημόσια Διοίκηση εν έτει 2017 έχει προχωρήσει....Υπάρχει εισαγγελέας και προϊστάμενος της εν λόγω κυρίας να βάλουν τα πράγματα στην θέση τους; ΑΙΣΧΟΣ!!!!


ανΉσυχος πολίτης (19/6/2017 4:03:53 μμ):

Ας αντιχήσουν οι ραχούλες, οι ρεματιές και οι ξενώνες "¶ξιος!"...
Ας γίνει του γαβρά.


αγανακτισμενος πολίτης (19/6/2017 2:32:48 μμ):

με ποιο δικαίωμα να κάνουν κάποιοι αυτά τα πράγματα; αίσχος!!! φτάνει πια με τις παρονομίες τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΟΧΙάς (18/6/2017 11:05:00 μμ):

Μετά του προσήκοντος σεβασμού, ατμόσφαιρα παρακμής madame.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
5A348
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα
 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 


© 2012 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας