21/4/2018

 

  

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ καταργεί τις διαδικτυακές προσφορές στα εισιτήρια

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  19/05/2017 10:25:51

Την κατάργηση των προσφορών στις διαδικτυακές αγορές εισιτηρίων, καθώς και άλλων προσφορών που αφορούσαν ομάδες επιβατών, έλαβε πρόσφατα η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ...

Ήδη, από τις αρχές Μαΐου τα φθηνά εισιτήρια που ξεκινούσαν από τα 9 ευρώ για το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη δεν είναι πλέον διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

Όπως αναγράφεται στην απόφαση του τμήματος τιμολογιακής πολιτικής της εταιρείας με ημερομηνία 5 Μαΐου, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ καταργεί άμεσα τις ειδικές διαδικτυακές προσφορές των 9, 19, 29 και 39 ευρώ (βρίσκονταν σε ισχύ από το 2011).

Επίσης, καταργούνται οι ειδικές προσφορές στα εισιτήρια μετ’ επιστροφής των 20 και 25 ευρώ για τις σχολικές εκδρομές, όπως και οι ειδικές προσφορές για τις μετακινήσεις αθλητικών ομάδων με τιμές 25, 30 και 35 ευρώ. Για τις μετακινήσεις τόσο των σχολείων όσο και των αθλητικών ομάδων, θα ισχύει πλέον η γενική προσφορά για τις ομαδικές μετακινήσεις.

Η απόφαση αυτή της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προκάλεσε ήδη την αντίδραση της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης, σύμφωνα με την οποία, η κατάργηση των παραπάνω προσφορών «θα πλήξει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (νέους, ανέργους, φοιτητές κ.λ.π), που μέσω του διαδικτύου έβρισκαν προσιτά εισιτήρια για να μετακινηθούν με το πλέον οικολογικό και οικονομικό μέσο μεταφοράς».

Η απόφαση αυτή, σύμφωνα με τους εργαζόμενους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, συμπίπτει με τις συνομιλίες που βρίσκονται σε εξέλιξη μεταξύ της ηγεσίας της εταιρείας και στελεχών των ιταλικών σιδηροδρόμων για την ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησής της. Στόχος, όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι, είναι οι περικοπές να γίνουν τώρα, ώστε να μην συμπέσουν (να μην τις “χρεωθούν”) με την επίσημη είσοδο των Ιταλών στην εταιρεία.

tanea.gr
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
W36U2
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα
 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 


© 2012 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας