22/4/2018

 

  

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

Επίσκεψη Σκοπιανής Αντιπροσωπείας στην ΠΕ Τρικάλων

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  18/05/2017 20:07:27

O Εντεταλμένος Σύμβουλος Απασχόλησης και Εμπορίου κ. Ντίνος Μπάρδας ως εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων υποδέχθηκε αντιπροσωπεία φορέων από τα Σκόπια αποτελούμενη...

από τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Σκοπίων, τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Σκοπίων και τη Διευθύντρια του Τεχνικού Σχολείου Σκοπίων.

Η επίσκεψη της αποστολής πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια δράσεων συνεργασίας που αναπτύσσει στη γειτονική χώρα το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας τόσο με το Τεχνικό Επιμελητήριο όσο και με την εκπαιδευτική κοινότητα της FYROM.

Σκοπό της επίσκεψης αποτέλεσε η δημιουργία διαύλων επικοινωνίας και η διερεύνηση πιθανών συνεργασιών στους τομείς της επιχειρηματικότητας, της εκπαίδευσης της κατάρτισης και του πολιτισμού σε επίπεδο περιφερειών, τοπικών οργανισμών και επιχειρήσεων. Ήδη σχεδιάζεται η ανταλλαγή σπουδαστών Τεχνικών Λυκείων στα πλαίσια των συνεργασιών με τη γειτονική χώρα.

Ο κ. Μπάρδας καλωσόρισε την αποστολή στα Τρίκαλα και μετέφερε τις ευχές του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη για καλή και παραγωγική διαμονή στην πόλη μας. Ακολούθως ο κ. Μπάρδας τόνισε τη σπουδαιότητα της επιχειρηματικής δράσης και την ανάπτυξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας ως μονόδρομο για την οικονομική ανάπτυξη των χωρών και την επιβίωση των λαών σε μια ανταγωνιστική οικονομία όπως αυτή του σήμερα.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός και όλοι εμείς στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση για ενίσχυση της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην περιοχή μας και στηρίζουμε τις προσπάθειες και τα projects που κινούνται σε αυτή την κατεύθυνση. Ο τόπος μας διαθέτει έμψυχο δυναμικό με αξιόλογη κατάρτιση και καινοτόμες ιδέες που μπορούν να υποστηρίξουν τέτοιες δράσεις», υπογράμμισε ο κ. Μπάρδας.

Η αντιπροσωπεία κάλεσε τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Απασχόλησης και Εμπορίου κ. Ντίνο Μπάρδα στα Σκόπια ώστε να πραγματοποιήσει σειρά επαφών με Έλληνες επενδυτές που δραστηριοποιούνται εκεί και δεσμεύτηκε για τη συνέχιση των επαφών. Ο κ. Μπάρδας τους ευχήθηκε για άλλη μια φορά καλή διαμονή στην πόλη μας, αποδέχθηκε την πρόσκληση και πρόσφερε στους επισκέπτες αναμνηστικά δώρα.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
KVFIS
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα
 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 


© 2012 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας