22/4/2018

 

  

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

Προσκλητήριο έλαβε τελικά ο Δήμαρχος, αλλά στο ..γάμο δεν πήγε [πρόσκληση σε ΚΑΣ] [ΣΧΛ]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  11/05/2017 01:12:52

Πολλά ερωτήματα για τη στάση της δημοτικής αρχής και δη του Δήμαρχου Καλαμπάκας αναφορικά με την απροθυμία (;), ουδετερότητα (;) που τηρεί στο θέμα των απαγορεύσεων δράσεων στο χώρο των Μετεώρων, προκύπτουν από το παρακάτω έγγραφο που έφτασε πριν λίγο στα χέρια μας...

Πρόκειται για την από 6/4/2016 καθ’ όλα επίσημη πρόσκληση από την αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Πολιτισμού προς το Δήμο Καλαμπάκας με την οποία "παρακαλείται να επικοινωνήσει με τη Γραμματεία του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου αν επιθυμεί να παραστεί στην εξέταση του θέματος «Έγκριση ή μη προτεινόμενων χρήσεων και δραστηριοτήτων εντός του Ιερού χώρου των Μετεώρων, προς εφαρμογή του άρθρου 2 παρ. 2 του Ν 2351/1995 (Φ.Ε.Κ.: 225/Α΄/01-11-1995 «Αναγνώριση της περιοχής των Μετεώρων ως Ιερού χώρου και άλλες διατάξεις»)», την Τρίτη 12 Απριλίου 2016 και ώρα 13:00".

Θυμίζουμε ότι πολλάκις ο δήμαρχος για το θέμα έχει πάρει θέση λέγοντας χαρακτηριστικά την ατάκα «ακάλεστος σε γάμο δεν πάω». Φράση με την οποία είχε αποχαιρετήσει από τη δημοτική του ομάδα τον ανεξάρτητο, πλέον, Δημοτικό Σύμβουλο Αντώνη Τούλα, όταν ο τελευταίος, εκείνη την περίοδο, τον καλούσε επίμονα να συμφωνήσει να παραστεί ο δήμος μας στη συνεδρίαση του ΚΑΣ, με την εκπροσώπηση έστω και μέσω ενός δημοτικού συμβούλου.

Τα σχόλια δικά σας...
Σχόλια
Προσθήκη σχολίου
Tytoos (11/5/2017 11:26:21 πμ):

ΤΩΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΤΟ ΕΞΗΣ:

http://bit.ly/1lgWbUS

το ψήφισμα 'Να μην εκδοθεί ΠΔ για τα Μετέωρα χωρίς διαβούλευση'. Είτε συμφωνείς είτε όχι είναι καιρός να πάρεις τον λόγο, διότι αυτοί που επέλεξες να το κάνουν για σένα, ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ!


Μαύρη Τουλίπα (11/5/2017 8:11:11 πμ):

Και οι μέρες κυλάνε και όλοι περιμένουμε τις αποφάσεις τους. Τι θα αποφασίσει το ΚΑΣ , τι θα κάνουν ο Δήμαρχος και η παρέα του. Το συμπέρασμα εντελώς απογοητευτικό. Μια σειρά γεγονότων που κάθε πολίτης μπορεί να καταλάβει το ρόλο του δημάρχου. Οι ανέξοδες λαϊκίστικες ατάκες του δεν πάω σε γάμο χωρίς προσκλητήριο διαψεύστηκαν.


Παράγκας (11/5/2017 1:27:21 πμ):

Κάπου εδώ τα ψέματα τελειώνουν κ.Σινάνη.....


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
WISUF
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα
 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 


© 2012 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας