22/4/2018

 

  

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία 

 

Κατεπείγουσα προμήθεια αλατιού από την ΠΕ Τρικάλων

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  10/01/2017 11:08:58

Την απευθείας ανάθεση προμήθειας και μεταφοράς άλατος, για αντιμετώπιση της ολισθηρότητας του οδικού δικτύου αρμοδιότητας ΠΕ Τρικάλων, αποφάσισε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, με τους εξής όρους:...

• Η τιμή ορίζεται με βάση την προσφορά της εταιρείας ίση με 90 € / τόνο άλατος, και ποσότητα έως το ποσό των 20.000 €, πλέον Φ.Π.Α. (24%), ήτοι συνολικού προϋπολογισμού 24.800 € (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).

• Η προς προμήθεια ποσότητα άλατος θα παραδοθεί με υπόδειξη της Υπηρεσίας στις αποθήκες της Π.Ε. Τρικάλων στην Τριγόνα Καλαμπάκας, στο Νεραϊδοχώρι Τρικάλων και στις αποθήκες στα Τρίκαλα, του κόστους περιλαμβανομένου στην ορισθείσα τιμή, χωρίς επί πλέον επιβάρυνση του συνολικού κόστους.

Η απόφαση για την «απευθείας ανάθεση κατεπείγουσας εργασίας» κρίθηκε σκόπιμη «για την αποκατάσταση της βατότητας λόγω χιονοπτώσεων και παγετού στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας ΠΕ Τρικάλων λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών και ειδικότερα για την αντιμετώπιση των επικίνδυνων συνθηκών μεγάλης διάρκειας παγετού λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών κάτω ή σχεδόν κάτω του μηδενός κατά τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου οι οποίες ενέσκηψαν από 6-1-2017 έως και σήμερα».
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
SENQB
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα
 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 


© 2012 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας