22/4/2018

 

  

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

Από τα ΚΤΕΛ Καρδίτσας νταλικιέρης στον Βόρειο Πόλο - Ο Τάσος Λάππας αντέχει στους -60 βαθμούς Κελσίου!

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  18/12/2016 13:01:13

Ο Τάσος Λάππας είναι ο μοναδικός Έλληνας που οδηγεί νταλίκα πάνω στις παγωμένες λίμνες του Αρκτικού Κύκλου. Το παρατσούκλι του είναι «Ice Man» και τα δρομολόγια στο ατέλειωτο λευκό είναι καθημερινά και ο ίδιος πρέπει να αντιμετωπίσει τις μεγαλύτερες χιονοθύελλες...

και θερμοκρασίες που φτάνουν τους -60 βαθμούς Κελσίου.

Ο 43χρονος, σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής» είναι επιφορτισμένος με τον εφοδιασμό των απομονωμένων ορυχείων διαμαντιού και χρυσού που αποτελούν ολόκληρες κοινότητες.

Για κάθε δρομολόγιο οδηγεί 36 ώρες, άλλοτε συνεχόμενα χωρίς καθόλου ύπνου και άλλοτε με ύπνο δύο ωρών τη μήκους 26 μέτρων και βάρους 23,5 τόνων Super b νταλίκα του. «Δεν μπορείς να βάλεις αλυσίδες γιατί θα σπάσει ο πάγος και από κάτω έχει νερό. Οδηγείς πάνω στις λίμνες και είσαι φουλ φορτωμένος» λέει. Ο Τάσος ξεκίνησε την καριέρα του ως οδηγός στον ελληνικό στρατό και στη συνέχεια ως οδηγός ταξί στην Καρδίτσα και στη συνέχεια στα ΚΤΕΛ Καρδίτσας.

«Δεν πρόκειται να αφήσω τη δουλειά εδώ, μου αρέσει η μοναδικότητα που έχει, τα ρίσκα που παίρνω και που οικονομικά με αποκαθιστά. Το μεγάλο θετικό της δουλειάς είναι τα χρήματα, ρισκάρεις, αμείβεσαι. Αμοιβές που φαντάζουν αυτή τη στιγμή εξωπραγματικές στην Ελλάδα».
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
59348
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα
 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 


© 2012 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας