facebook  youtube  twitter  instagram 28/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 



Θανάσης Λιούτας: Εντατικές συσκέψεις για την ανακατασκευή των υποδομών στον Νομό Τρικάλων

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  10/03/2024 21:23:49
Θανάσης Λιούτας: Εντατικές συσκέψεις για την ανακατασκευή των υποδομών στον Νομό Τρικάλων

Παρουσία του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κ. Νίκου Ταχιάου, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή διαδοχικές συσκέψεις στον Νομό Τρικάλων, με τους τέσσερις δημάρχους του Νομού μας και τις τεχνικές υπηρεσίες του κάθε δήμου, καθώς και τεχνικού κλιμακίου του Υπουργείου. Παρών σε καθεμία από αυτές τις συσκέψεις, στη Φαρκαδόνα, στην Καλαμπάκα, στην Πύλη και στα Τρίκαλα, ήταν ο Τρικαλινός Βουλευτής, Θανάσης Λιούτας. 

Σκοπός της επίσκεψης του Υφυπουργού  Υποδομών και Μεταφορών στον Νομό Τρικάλων, ήταν μέσω των συσκέψεων με κάθε έναν από τους τέσσερις δημάρχους του Νομού μας διαδοχικά, Σπύρο Αγναντή, Λευτέρη Αβραμόπουλο, Κώστα Μαράβα και Νίκο Σακκά, να οριστικοποιηθούν και να προτεραιοποιηθούν άμεσα τα έργα που θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα και στους τέσσερις δήμους μας.

Στις συσκέψεις τέθηκαν επί τάπητος και με κάθε λεπτομέρεια τα έργα που πρέπει άμεσα να εκκινήσουν, ενώ μάλιστα για πολλές κρίσιμες υποδομές στον Νομό μας, περιγράφηκε το άμεσο χρονοδιάγραμμα που θα ακολουθηθεί για την περάτωση των έργων μέσα στους επόμενους μήνες.

«Η συζήτηση βασίστηκε σε δεδομένα και σε κρίσιμες λεπτομέρειες», τόνισε ο Θανάσης Λιούτας, ο οποίος συνόδευσε τον Υφυπουργό σε όλες τις συσκέψεις και στους τέσσερις δήμους μας καθΆ όλη τη διάρκεια της ημέρας. «Τα έργα θα ξεκινήσουν άμεσα και όλοι εμείς εργαζόμαστε για έναν σκοπό, να επέλθει η κανονικότητα στον τόπο μας και πάντοτε να προασπίζεται το ζήτημα της ασφάλειας για όλους τους συμπολίτες μας».



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
YKTVG
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ