facebook  youtube  twitter  instagram 28/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 



Δήλωση Αβραμόπουλου για τη σύσκεψη στο Μαξίμου

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  11/03/2024 19:10:16
Δήλωση Αβραμόπουλου για τη σύσκεψη στο Μαξίμου

fb Λευτέρη Αβραμόπουλου

Συμμετείχα σήμερα στην πολύ σημαντική συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με Δημάρχους και φορείς της Θεσσαλίας όπου μας παρουσίασε το master plan της ολλανδικής εταιρείας HVA International που αφορά τη διαχείριση του προβλήματος των υδάτινων πόρων της Θεσσαλίας. 

Στο πλαίσιο της σύσκεψης είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω στον Πρωθυπουργό το ολιστικό σχέδιο ανασυγκρότησης του Δήμου Μετεώρων που έχουμε εκπονήσει για την επούλωση των μεγάλων πληγών που άφησαν πίσω τους οι πρωτοφανείς πλημμύρες του Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για σημαντικά έργα που αφορούν την αποκατάσταση ζημιών σε οδικές υποδομές και δίκτυα ύδρευσης εντός των οικισμών του ορεινού όγκου. 

Εξέφρασα ακόμη την ικανοποίηση μου για τη μέχρι τώρα χρηματοδότηση που έχουμε τύχει από την κυβέρνηση προκειμένου να προχωρήσουμε μελέτες, κατασκευές έργων και μισθώσεις μηχανημάτων για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά τα μεγάλα προβλήματα που έχουν προκύψει. 

Ακόμη ζήτησα από τον Πρωθυπουργό περαιτέρω χρηματοδότηση για την άμεση αποκατάσταση των δικτύων ύδρευσης σε οικισμούς όπου υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. 

Σε εκείνο που θέλω να σταθώ είναι ότι όπως είπε και ο Πρωθυπουργός «η δύσκολη δουλειά τώρα ξεκινά». Κανένας δεν μπορεί με ένα μαγικό τρόπο να μας επαναφέρει στην πρότερη κατάσταση. Εμείς ως Δημοτική Αρχή Μετεώρων δουλεύουμε καθημερινά σκληρά και συνεργαζόμαστε στενά με τους αρμόδιους Υπουργούς για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας. 

Στόχος να προχωρήσουμε όλα εκείνα τα απαραίτητα έργα που θα δημιουργήσουν συνθήκες ανάπτυξης για τα χωριά του ορεινού όγκου αίροντας τη σημερινή "απομόνωση" που υφίστανται. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε όλα όσα μας αξίζουν για να κρατήσουμε ζωντανά τα χωριά μας.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
50348
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ