facebook  youtube  twitter  instagram 3/5/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

  

  

  

 



Ομιλητής στο 1st Hellenic Water Forum ο Λευτέρης Αβραμόπουλος

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  19/04/2024 21:46:07
Ομιλητής στο 1st Hellenic Water Forum ο Λευτέρης Αβραμόπουλος

Συμμετείχα στο 1st Hellenic Water Forum όπου οι βασικοί υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων μοιράζονται γνώσεις, εμπειρίες, πρακτικές και συζητούν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, αναζητώντας απαντήσεις στα πιεστικά ζητήματα που διαμορφώνονται από την «ατζέντα του νερού» και την «έξυπνη» διαχείρισή του. 

Μαζί με τον κ. Γιώργο Ζερβό, Ειδικό Γραμματέα Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Ταμείου, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ταμείου Συνοχής, τον Δημήτρη Παπαγιαννίδη, Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του ΥΠΑΑΤ, τον Παναγιώτη Σημανδηράκη, Δήμαρχο Χανίων και Αντιπρόεδρο της ΕΔΥΑ και τον Ευστράτιο Χαρχαλάκη, Δήμαρχο Κυθήρων και Αντικυθήρων συμμετείχαμε στο ενδιαφέρον πάνελ με θέμα «Η αξιοποίηση των Χρηματοδοτικών Εργαλείων στην διαχείριση των Υδάτινων Πόρων».

Στη διάρκεια της ομιλίας μου έθεσα τα δύο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως Δήμος και ως ΔΕΥΑ Μετεώρων και αφορούν τη σύνδεση του νέου δικτύου ύδρευσης της Καλαμπάκας και την κατασκευή νέων φρεατίων σε χωριά του Δήμου για την τοποθέτηση νέων ψηφιακών υδρομέτρων. Δύο σημαντικά έργα που δεν προβλέφθηκαν στις μελέτες κατασκευής των χρηματοδοτούμενων έργων με το κόστος τους σήμερα που ξεπερνά το 1,5 εκατ. ευρώ να καλείται να σηκώσει η ΔΕΥΑ Μετεώρων. 

Ως νέα Δημοτική Αρχή καλούμαστε σήμερα να διορθώσουμε παθογένειες του παρελθόντος και παράλληλα να προετοιμαστούμε για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που έρχονται από το μέλλον. Εξασφαλίζοντας την προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους δημότες μας και έχοντας σε πρώτη προτεραιότητα την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός ανθεκτικού Δήμου στις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης.

fb Λευτέρης Αβραμόπουλος



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
7G56D
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ